facebook linkedin twitter Pagina mailen Pagina printen Voeg aan uw favorieten toe More...

Nieuwe samenstelling voor het directiecomité van Belfius Insurance per 1 oktober 2014

05/09/2014

news_luc_grootLuc Rasschaert, lid van het directiecomité van Belfius Insurance en verantwoordelijk voor Retail & Commercial Insurance, verlaat het directiecomité om International Wealth Insurer (IWI) te leiden. Dat is het filiaal van Belfius Insurance in Luxemburg.

Als gevolg van deze stap geeft de Raad van bestuur van Belfius Insurance de activiteit Retail & Commercial Insurance binnen het directiecomité door aan Michel Luttgens, en dat vanaf 1 oktober. Hij is op dit ogenblik verantwoordelijk voor Wholesale (Public & Corporate Insurance) binnen het directiecomité van Belfius Insurance.

Eric Van Capellen, Executive Manager Distribution Public & Social Banking bij Belfius Bank, zal Michel Luttgens per 1 oktober 2014 opvolgen als lid van het directiecomité van Belfius Insurance, en neemt diens verantwoordelijkheid voor Wholesale (Public & Corporate Insurance) over.

Deze wijzigingen binnen het directiecomité zijn onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde Belgische en Luxemburgse controleorganen.


Terug naar nieuwsoverzicht...