facebook linkedin twitter Pagina mailen Pagina printen Voeg aan uw favorieten toe More...

‘Stem van de DVV-klant’ verdeelt 6.000 euro over 3 goede doelen

13/05/2015

3 non-profitorganisaties, waarin onze medewerkers zelf actief zijn, kregen elk een cheque van 2.000 euro overhandigd waarmee ze hun werking kunnen ondersteunen en uitbreiden. Het gaat om ‘Hart voor jongeren’, ‘Les enfants du Vietnam’ en ‘Le trèfle à deux feuilles’. De actie kadert in de service- en kwaliteitspeilingen die DVV bij haar klanten voert, de ‘stem van de klant’.

Stem van de klantWat is « de stem van de klant » ?

DVV houdt vaak tevredenheidsmetingen, in dit geval bij de DVV-klanten, zowel over hun algemene tevredenheid over de kantoren als over producten en diensten van DVV. Om die klanten te overhalen om deel te nemen, beloven we per deelnemer aan een van die enquêtes 1 euro te schenken aan een goed doel. De goede doelen werden dit jaar voorgesteld door onze eigen medewerkers: het moest een organisatie zijn waarin ze zelf actief waren. Uit alle voorstellen werden 3 organisaties gekozen aan de hand van een stemming bij alle medewerkers.

Wie zijn de laureaten?

De medewerkers kozen voor de volgende verenigingen: Hart Voor Jongeren (voorgedragen door Lut Segers), Les enfants du Vietnam (voorgedragen door Nathalie Fillée) en Le trèfle à deux feuilles (voorgedragen door Marie-Noëlle Dawagne).

Waaraan wordt het geld besteed?

Lut Segers: "Hart voor Jongeren vzw heeft tot doel aangepaste vakanties en ontspanning te bieden aan jongeren met chronische aandoeningen zoals diabetes, reuma, hartproblemen,... Ook jongeren met een fysieke en/of mentale beperking. Bij elke activiteit wordt er een deel van de kostprijs bijgelegd door de vereniging. De meerkost voor rolstoelgebruikers zoals aangepast vervoer, aangepaste hotels… kosten heel wat geld. Elke extra euro is dus steeds welkom."

Nathalie Fillée: "Met het geld dat we ontvangen, kunnen we het 3de weeshuis afwerken. We besteden de som aan de plafonds in de kinderkamers. Binh, de verantwoordelijke van Les enfants du Vietnam, en zijn vrouw bedanken iedereen van harte voor de steun."

Marie-Noëlle Dawagne: "Le trèfle à deux feuilles gaat het geld besteden aan een aantal aan een concert voor alle residenten. Een deel zal waarschijnlijk ook worden besteed om de Lourdesreis van residenten te financieren. Bedankt voor de steun: de vereniging ligt me heel nauw aan het hart."

Welke organisaties namen deel

13 medewerkers dienden een goed doel in waarin ze zelf actief zijn. Dit zijn ze: Les enfants du Vietnam, DOMO-Vlaanderen, Auxilia, Le trèfle à deux feuilles, Arc-en-Ciel, De Tinten, Hart voor jongeren, Stichting Jana De Koker, Kinderfonds de Tondeldoos, Alvinnenberg, SOS Fonds, Fonds Emilie Leus en Jennifer.

 

Terug naar nieuwsoverzicht...